Make it Happen!

Volledig nieuwe website voor Dorit van Cleef en haar mooie bedrijf Make it Happen.
Dorit is coach en helpt vrouwen het beste uit zichzelf te halen. Ze doorbreekt patronen waardoor je vast komt te zitten en laat je zien waar jouw eigen goud zit. Ze schudt je wakker en zet je weer AAN.

Tijdens het project heb ik Dorit leren kennen als een ontzettend bevlogen coach, die niets liever wil dan haar kennis, ervaring en expertise inzetten om mensen weer áán te zetten. Het frustreert haar dat zoveel vrouwen zich laten tegenhouden door het dagelijks leven. Terwijl er zoveel mogelijk is. Het is haar missie om deze vrouwen vooruit te helpen.

De website die Dorit had, zorgde nog niet voor de conversie waar Dorit op hoopte. Ze deed van alles om zichtbaarder te worden en wist al veel over de mogelijkheden die er zijn om online te groeien. In de oude site kwam het merk Make it Happen nog niet echt sterk naar voren. Er zat nog weinig gevoel in. Dat hebben we geprobeerd tastbaarder te maken in de nieuwe site. Dat gevoel wat Dorit mee wil geven, die magie, die hebben we ook in haar website verwerkt

De gratis videolessen die ze had opgenomen hebben we in een mini training beschikbaar gemaakt. Bezoekers kunnen zich daarvoor aanmelden en ontvangen dan via de mail de lessen. De website is voorbereid op Facebook adverteren en de nodige toeters en bellen om ook aan alle juridische verplichtingen te voldoen, hebben we verwerkt.

Het was een super leuk project om aan te werken en ik wens Dorit alle goeds met haar prachtige bedrijf Make it Happen.

De website van Dorit bekijken? www.make-it-happen.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *