Actuele beschikbaarheid voor projecten: eind maart 2021.

Neem contact op

Wil je samen met ons aan je website en huisstijl werken? Super, wij staan al te trappelen!

Vul het formulier hieronder in en we bellen je terug.

Contact info

Veelgestelde vragen

Uiteraard! Ook als je nog niet toe bent aan een nieuwe website, kun je beginnen met een nieuwe huisstijl. Lees er meer over op de pagina diensten

In uitzonderlijke gevallen kan dat wel. Heb je net een kekke nieuwe huisstijl, dan gaan we je natuurlijk geen nieuwe aansmeren. We zijn sowieso niet van het aansmeren 😉
Die huisstijl moet echter wel écht goed zijn. Wij leveren kwaliteit, zodat jij precies die klanten aan gaat trekken waar jij mee wilt werken. Dat lukt simpelweg niet met een houtjetouwtje uitstraling. 

Wil je dus inderdaad alleen een website laten maken? Maak dan een afspraak voor een gratis intake. We bekijken je huidige huisstijl en vertellen je meteen of we ermee aan de slag kunnen. 

Ja, wij werken alleen met WordPress. Andere systemen zijn vast ook geweldig, maar hier ligt onze expertise. We kunnen praktisch alles voor je realiseren, het is overal mee te koppelen en wij beschikken over de beste tools om van jouw website een succes te maken. 

Wij streven ernaar je altijd zo snel mogelijk te kunnen helpen, echter ook onze agenda is natuurlijk niet oneindig (al zouden we soms wel willen). In de meeste gevallen kunnen we binnen 2 weken voor je beginnen. De huidige beschikbaarheid vind je altijd duidelijk terug op de website. Wil je sneller aan de slag? Neem dan contact op. In uitzonderlijke gevallen kunnen we tegen een spoedtoeslag extra tijd vrij maken in onze kalender. 

We leveren liever geen half werk. Dus verwacht geen 'website in 1 dag'. Onze projecten beginnen met strategie, dan ontwerpen we een passende huisstijl en daarna gaan we met de inhoud aan de slag. We denken mee over je communicatie en adviseren je over je beelden/fotografie. Houd rekening met een doorlooptijd van 4 tot 6 weken voor je nieuwe website gelanceerd wordt. 

Ja. Buiten de projectkosten aan ons, dien je ook een domein, hosting en licenties aan te schaffen. Die kosten zijn afhankelijk van je exacte wensen / functionaliteit van de website. Gemiddeld genomen kun je rekening houden met zo'n € 300,- op jaarbasis. 

Je website is een 'levend' ding. Regelmatig updaten, goede back-ups, beveiliging & monitoring zijn essentieel om je website in good shape te houden. Tijdens het project zullen we uiteraard ook adviseren hoe je dit zelf kunt doen. Geef je het liever uit handen? No problemo. We bieden je na afloop van het project een onderhoudspakket aan, zodat je er zeker van kunt zijn dat jouw website in de beste handen is. 

Zeker weten! Een ondernemer die vooruit kijkt, daar houden we van ♥ Informeer naar ons groeitraject na afloop van onze samenwerking. Dit traject is alleen voor klanten van Pixels Communicatie, waarvoor wij zelf de website hebben gebouwd.